hejhej

Sitter nu i Malmö hos min syster ;) vi har ju åkt bil i typ 8-9 timmar idag så vi ska snart gå och sova snart :) Menmen, hon är i duschen nu så jag tänkte passa på att blogga lite, jag har tyvärr glömt min kamera sladd hemma, så dom bilder jag har tagit/ ska ta, dom får ni se när jag kommer hem och det blir på måndag :D jaja, vad ska ni göra på lovet då? själv ska man vara med kompisar och sova hela dagarna !




gamla bilder, menmen.. nu ska jag gå och duscha vi hörs senare!! pusshej !


kajsa du är saknad

haha minns du?
miss yaa honeeeeey!
vi måste ses snart
/jojjo

sitter hemma

sitter hemma och har lite smått tråkigt ;) ska iallafall till lugnetgymnasiet imorgon och kolla på bygg programet, det ska bli kul iaf. Men jag börjar fundera nu på ifall jag måste ta halv 8 bussen hemifrån, ifall jag måste det, så säger jag bara DRYGT! aja, får väl försöka komma upp i tid ;)


idag var jag ïallafall ner på stan och träffade Linda en sväng, sen gick vi hem till henne och käka schnitzel och pommes frites MUMS säger jag bara ;)


btw, tycker synd om jennifer, nån jävel har tagit hennes skidor :O

tjaaaaaa

Nu sitter jag hemma hos lowisa och hampus :) fast hampus är och fixar bilen och hämtar dan, så vi håller på att fixa oss med hög musik ;) liksom vad gör man när man har en lägenhet för sig själv :D


lowisa i somras;)


btw jag är fett hungrig :O

tjoooo

Jag och linda är hemma hos johanna, men vi ska ta bussen hem nu typ...Johanna ligger ändå och sover ;) Aja, kommer lite gamla bilder på oss nu!
söta vi är ;)

tjatja

Just nu är jag med Linda, johanna och emma :) vi hänger hemma hos linda. snart blir det ut och träffa älskling :) <3 bloggar imorn pussheeeeej!!!!



LINDUS! <3

skolan

Chillar med abdi i skolan ;)


haha tjejer han är singel ;)

RSS 2.0